Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στην Λαμία ημερίδα με θέμα «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δ. Λαμιέων και ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».
Την ημερίδα διοργάνωσε ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων και την συμμετοχή του Δικτύου των ΦοΔΣΑ του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ) και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης - ΕΕΑΑ. Συμμετείχαν επίσης οι περιβαλλοντικές ομάδες του 3ου και 4ου ΓΕΛ Λαμίας.

Πρόγραμμα ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης – Επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

 

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην συνεδρίαση (8η/2019) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» που θα γίνει στη Λαμία, στο αμφιθέατρο του Βιοκλιματικού κτιρίου ΔΕΥΑ Λαμίας (Ανδρέα Παπανδρέου & Τάσου Ισαάκ) την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

 

Στους 4 ΧΥΤΑ (Ιστιαίας, Χαλκίδας, Θήβας & Λαμίας), αρμοδιότητας του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε εναπόθεσαν απορρίμματα 18 Δήμοι από τους 25 συνολικά της Περιφέρειας.

Πρόγραμμα ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης –  Επίσκεψη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Θηβαίων

 

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην συνεδρίαση (7η/2019) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» που θα γίνει στη Θήβα, επί των οδών Π. Δράκου 11 & Πινδάρου την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 14.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του παρακάτω θέματος:

 

Page 1 of 23

Εθνικό Τυπογραφείο

Διάυγεια

Ψηφοφορία

Πως κρίνετε τις υπηρεσίες μας

Εξαιρετικές - 63%
Αρκετά καλές - 3%
Ικανοποιητικές - 6%
Χρειάζονται βελτίωση - 8%
Κακές - 20%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: 20 Jan 2016 - 23:46