Στα πλαίσια του προγράμματος ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης των μαθητών, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, μαθητές και καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Θήβας ενημερώθηκαν από στελέχη του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας για διάφορες πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην αξία της ανακύκλωσης. Στην ενημέρωση παρευρέθηκε επίσης εκπρόσωπος του Δήμου Θηβαίων.

παρακάτω βλέπετε το επισυναπτόμενο αρχείο: DIAKIRIXI-MELETI-TEID_FILAXI ISTIAIA KIDMIS.pdf

παρακάτω βλέπετε το επισυναπτόμενο αρχείο: TEID_FILAXI ISTIAIA.docx

Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε συμμετείχε στο πρόγραμμα «Το χαρτί του
Μέλλοντός μας – Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας
Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) - ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, φορέα του υπουργείου Παιδείας και τους Δήμους –
Μέλη του.

Στα πλαίσια ενημέρωσης & δημοσιοποίησης των στοιχείων της ανακύκλωσης των εγκεκριμένων συστημάτων, σας κοινοποιούμε τα στοιχεία της ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

Στα πλαίσια ενημέρωσης & δημοσιοποίησης των στοιχείων της ανακύκλωσης των εγκεκριμένων συστημάτων, σας κοινοποιούμε τα στοιχεία συγκέντρωσης - ανακύκλωσης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής, ΟΤΚΖ, της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος, ΕΔΟΕ, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κατά το έτος 2018.

 

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση (3η/2019) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας- Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» που θα γίνει στη Θήβα, επί των οδών Π. Δράκου 11 & Πινδάρου την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

 

Επίσκεψη μαθητών στο ΧΥΤΑ Θήβας από το πρόγραμμα ERASMUS +

 

παρακάτω βλέπετε το επισυναπτόμενο αρχείο: diakiriksi_mtf_lymaton_thivas kidmis.pdf

Στους 4 ΧΥΤΑ (Ιστιαίας, Χαλκίδας, Θήβας & Λαμίας), αρμοδιότητας του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε εναπόθεσαν απορρίμματα 18 Δήμοι από τους 25 συνολικά της Περιφέρειας.

Page 1 of 21

Εθνικό Τυπογραφείο

Διάυγεια

Ψηφοφορία

Πως κρίνετε τις υπηρεσίες μας

Εξαιρετικές - 63%
Αρκετά καλές - 3%
Ικανοποιητικές - 6%
Χρειάζονται βελτίωση - 8%
Κακές - 20%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: 20 Jan 2016 - 23:46