Περιβαλλοντικές Δράσεις Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης του κοινού-Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

 

Ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων & τη συμμετοχή του 4ου Γυμνασίου Θήβας και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στην κεντρική πλατεία της Θήβας, Περιβαλλοντικές Δράσεις Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και  προώθησης των δράσεων κυκλικής οικονομίας.

 Στόχος των άνω δράσεων είναι η ενημέρωση του κοινού και ιδιαίτερα των νέων στην περαιτέρω ανάπτυξη της ανακύκλωσης των υλικών συσκευασίας αλλά και κάθε πρακτικής φιλικής προς το περιβάλλον με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο όπου οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες μεταμορφώθηκαν σε αυτοσχέδια μουσικά όργανα και σε παιχνίδια!

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση (12η/2019) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» που θα γίνει στη Θήβα, επί των οδών Π. Δράκου 11 & Πινδάρου την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 13.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

 

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην συνεδρίαση (11η/2019) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» που θα γίνει στη Θήβα, επί των οδών Π. Δράκου 11 & Πινδάρου την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και ώρα 11.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

 

Πρόγραμμα ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης –  Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Δομβραίνας της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης του Δήμου Θηβαίων

Στα πλαίσια του προγράμματος ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης των μαθητών, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Δομβραίνας ενημερώθηκαν από στελέχη του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας για διάφορες πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην αξία της ανακύκλωσης.

Πρόγραμμα ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης  –  Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ελεώνα του Δήμου Θηβαίων

 

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην συνεδρίαση (10η/2019) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» που θα γίνει στη Θήβα, επί των οδών Π. Δράκου 11 & Πινδάρου τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 10.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

Στα πλαίσια ενημέρωσης & δημοσιοποίησης των στοιχείων της ανακύκλωσης των εγκεκριμένων συστημάτων, σας κοινοποιούμε τα στοιχεία συλλογής αποβλήτων συσσωρευτών (μολύβδου- οξέως) οχημάτων και βιομηχανίας.

 

Page 1 of 24

Εθνικό Τυπογραφείο

Διάυγεια

Ψηφοφορία

Πως κρίνετε τις υπηρεσίες μας

Εξαιρετικές - 63%
Αρκετά καλές - 3%
Ικανοποιητικές - 6%
Χρειάζονται βελτίωση - 8%
Κακές - 20%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: 20 Jan 2016 - 23:46