ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΦοΔΣΑ Στ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 06/03/2019

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση (4η/2019) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» που θα γίνει στη Θήβα, επί των οδών Π. Δράκου 11 & Πινδάρου την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2019 και ώρα 12.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Ενημέρωση από τον κ. Βλάχο Γεώργιο, εξωτερικό συνεργάτη της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την υποστήριξη των Δήμων και των Φo.Δ.Σ.Α. σε θέματα χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 για το περιβάλλον
  2. Ενημέρωση από τον κ. Ανθούλη Κώστα σε θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων
  3. Λήψη απόφασης για τροποποίηση της με αριθ. 340/2017 απόφασης του ΔΣ του Φο.Δ.Σ.Α. περί συγκρότησης επιτροπών για το έργο με τίτλο «Κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) 2ης ΔΕ Ν. Βοιωτίας» σύμφωνα με το ν.3669/2008 (ΦΕΚ Α 116)
  4. Λήψη απόφασης για ορισμό υπόλογου για τη διαχείριση χρηματοδοτούμενου έργου
  5. Λήψη απόφασης για αποδοχή χρηματικού ποσού από χρηματοδοτούμενο έργο
  6. Λήψη απόφασης για έγκριση εγγράφων διαδικασίας σύναψης σύμβασης για τη διεξαγωγή συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Δ.ΔΕΛΦΩΝ»
  7. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ (Δικαιολογητικά Κατακύρωσης) της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ» της υπ’ αρ. Πρωτ. 3336/2018 Διακήρυξης, ανοιχτού, διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού
  8. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ (Δικαιολογητικά Κατακύρωσης) της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Α Κ.ΕΥΒΟΙΑΣ» της υπ’ αρ. Πρωτ. 3683/2018 Διακήρυξης, ανοιχτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού
  9. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ (Δικαιολογητικά Κατακύρωσης) της υπηρεσίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ» της υπ’ αρ. Πρωτ. 3334/2018 Διακήρυξης, ανοιχτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού

10. Λήψη απόφασης για σύναψη σύμβασης προμήθειας καπέλων για την προώθηση των δράσεων ανακύκλωσης στα σχολεία της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της υπ’αρ.Πρωτ.375/07-02-2019 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

11. Λήψη απόφασης για σύναψη σύμβασης προμήθειας ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείων για τις ανάγκες λειτουργίας του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της υπ’αρ.Πρωτ.411/11-02-2019 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

12. Λήψη απόφασης για ενεργοποίηση της από 12/07/2018 σύμβασης με τίτλο: «IΔIΩTIKO ΣYMΦΩNHTIKO  ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ  ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» με την εταιρεία «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ – ΑΕ»

13. Λήψη απόφασης για σύναψη σύμβασης με εταιρία για διάθεση του θρυμματισμένου υλικού του Χ.Υ.Τ.Α. Θήβας

14. Απάντηση σε αίτημα δημοτικού συμβούλου του Δήμου Θηβαίων σχετικά με χορήγηση αντιγράφου της μελέτης εφαρμογής της ΜΕΑ Θήβας

15. Λήψη απόφασης για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών από το Δήμο Θηβαίων προς το Φορέα

16. Λήψη απόφασης σχετικά με τις απαιτούμενες ενέργειες επί της έκθεσης αποτίμησης των περιουσιακών στοιχείων του συγχωνευθέντος ΦοΔΣΑ Κ. Φθιώτιδας από ορκωτό λογιστή

17. Λήψη απόφασης για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών από το Φορέα προς το Δήμο Θηβαίων με σκοπό το συντονισμό των δράσεων για την ανάπτυξη των διακριτών ρευμάτων συλλογής στερεών αποβλήτων

1.   Μπουραντάς Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Χαλκιδέων, Αντιπρόεδρος

2.   Αλημπατέ Αμφιτρίτη, Δήμαρχος Ερέτριας, Μέλος