ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΟΥ ΦοΔΣΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 14/8/2019

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση (17η/2019) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» που θα γίνει στη Θήβα, επί των οδών Π. Δράκου 11 & Πινδάρου, την  Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 και ώρα 10.30 πμ, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Λήψη απόφασης για την ενεργοποίηση του άρθρου 19 της υπ΄ αριθ. Πρωτ. 99/2018 Διακήρυξης περί προαιρέσεως για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. & ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ».
  2. Λήψη απόφασης για : α) την ενεργοποίηση της προαίρεσης της υπ΄αρ. πρωτ. 99/2018 Διακήρυξης της υπηρεσίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟ.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ & ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ» στην ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία ΚΑΤΣΑΡΑΣ Π. & Ε. Ο.Ε – ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» (δ.τ. «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΘΗΒΑΪΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ), που αποφασίστηκε με την υπ’ αρ. 58/2019 απόφαση του Δ.Σ. του Φορέα, β) την κάλυψη της θέσης προϊσταμένου του Γραφείου Διαχείρισης Αδρανών Υλικών, γ) την προσωρινή απ' ευθείας υπαγωγή του  Γραφείου Διαχείρισης Αδρανών Υλικών στη γενική διεύθυνση του Φορέα."
  3. Τροποποίηση του Προϋπολογισμού 2019 του Φορέα.
  4. Λήψη απόφασης για είσπραξη οφειλών Δήμων σύμφωνα με το αρ. 17 παρ. 2β του ν.4071 όπως ισχύει και  με το αρ. 239 παρ 4 του ν.4555/2018.
  5. Ανανέωση ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης γραφείων του φορέα επί της οδού Επαμεινώνδα 30 & Δράκου, Θήβα.
  6. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού Ι & ΙΙ (Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά-Οικονομική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»-ΤΜΗΜΑ Α΄ της υπ΄αρ. πρωτ. 1567/2019 Διακήρυξης διεθνούς, ανοιχτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 75591)
  7. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού Ι & ΙΙ (Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά-Οικονομική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»-ΤΜΗΜΑ Β΄ της υπ΄αρ. πρωτ. 1567/2019 Διακήρυξης διεθνούς, ανοιχτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 75597)
  8. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού Ι & ΙΙ (Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά-Οικονομική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»-ΤΜΗΜΑ Γ΄ της υπ΄αρ. πρωτ. 1567/2019 Διακήρυξης διεθνούς, ανοιχτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 75604)
  9. Λήψη απόφασης για την έγκριση των εγγράφων της σύμβασης του ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Μελέτες Επέκτασης ΧΥΤ Θήβας»