ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΦοΔΣΑ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ 01/06/2020

Παρακαλείσθε να συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση (11η/2020) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» που θα γίνει την  Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και ώρα 10.00, στην πόλη της Θήβας και συγκεκριμένα στα γραφεία της έδρας του φορέα, επί των οδών Π Δράκου 11 & Πινδάρου,  ή με τηλεδιάσκεψη ή  με κάθε πρόσφορο ηλεκτρονικό μέσο, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

1)          Λήψη απόφασης για την ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης της από 15-04-2020 σύμβασης ανάθεσης υπηρεσιών με την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΘΗΒΑΪΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΑΣΑ σύμφωνα και με όσα ορίζονται στο Μέρος Β’ της μελέτης της υπ΄ αριθ. πρωτ. 3877/2019 Διακήρυξης με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. & ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ».

2)          Λήψη απόφασης για καταβολή της ετήσιας εισφοράς στο Δίκτυο Φο.Δ.Σ.Α. για το έτος 2020

3)          Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού Ι (Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά & Οικονομική Προσφορά) της υπ’αρ.πρωτ.1360/15-05-2020 Πρόσκλησης σε Διαδικασία Διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε» -Τμήμα Η’ της υπ’ αρ. πρωτ. 2186/2019 Διακήρυξης (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 92167).

4)          Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ (Δικαιολογητικά Κατακύρωσης) για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Υ. ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Χ.Υ.Τ.Α. ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑΣ» - ΤΜΗΜΑ Α΄ της υπ’αριθμ.πρωτ. 263/2020 Διακήρυξης,  διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 85963).

5)          Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της υπ’αρ.113/2015 απόφασης του ΔΣ περί  παροχής εξουσιοδότησης υπογραφής συμβάσεων με ιδιωτικές επιχειρήσεις για παραλαβή απορριμμάτων τους από τους ΧΥΤΑ.

6)          Λήψη απόφασης για υπογραφή συμπληρωματικής πράξης, λόγω συγχώνευσης, της μισθώτριας εταιρείας της από 10-04-2013 σύμβασης για την «Μίσθωση δικαιώματος εκμετάλλευσης του παραγόμενου Βιοαερίου στον ΧΥΤΑ Κεντρικής Εύβοιας» στη νέα επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ», με διακριτικό τίτλο «W.A.T.T. AE».

7)          Λήψη απόφασης για λύση των συμφωνητικών α) επαγγελματικής μισθώσεως για την στέγαση γραφείων Α.Ε., β) παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και γ) παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, του επαγγελματικού χώρου όπου ο Περιφερειακός ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ στεγάζει τα γραφεία του, στην πόλη της Άμφισσας.