ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΦοΔΣΑ ΣΤΙΣ 27/11/2020

Παρακαλείσθε να συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση (24η/2020) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α, που θα γίνει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12.00, με τηλεδιάσκεψη, μέσω Skype, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Λήψη απόφασης για σύναψη προγραμματικής σύμβασης παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών από το φορέα μας στο Δήμο Λαμιέων.
  2. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικών Ι & ΙΙ (Δικαιολογητικά Συμμετοχής- Τεχνική Προσφορά & Οικονομική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» - Τμήμα Ε΄ της υπ’αριθμ.πρωτ.1404/2020 Διακήρυξης διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 93878).
  3. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικών Ι & ΙΙ (Δικαιολογητικά Συμμετοχής- Τεχνική Προσφορά & Οικονομική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ Μ.Ε.Α. & Χ.Υ.Τ.Υ. ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Χ.Υ.Τ.Α. ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.» - ΤΜΗΜΑ Α΄, της υπ’αριθμ.πρωτ.2099/2020 Διακήρυξης διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 95315).
  4. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικών Ι & ΙΙ (Δικαιολογητικά Συμμετοχής- Τεχνική Προσφορά & Οικονομική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ Μ.Ε.Α. & Χ.Υ.Τ.Υ. ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Χ.Υ.Τ.Α. ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.» - ΤΜΗΜΑ Γ΄, της υπ’αριθμ.πρωτ.2099/2020 Διακήρυξης διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 95319).
  5. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ (Δικαιολογητικά Κατακύρωσης) της υπηρεσίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΚΑΙ Χ.Υ.Τ.Υ. ΦΩΚΙΔΑΣ» της υπ’αριθμ.πρωτ.1777/2020 Διακήρυξης διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 95166).
  6. Τροποποίηση της υπ’ αρίθμ 303/2019 απόφασης του Δ.Σ. του φορέα περί λήψης απόφασης για την αποδοχή χρηματικών ποσών χρηματοδοτούμενων έργων και εξουσιοδότηση εκπροσώπου του Φο.Δ.Σ.Α. για την διαχείρισή τους.
  7. Αίτημα του Δήμου Ελαφονήσου για απόρριψη αστικών απορριμμάτων στους ΧΥΤΑ ευθύνης του Φορέα.
  8. Αίτημα του Δήμου Δ. Μάνης για απόρριψη αστικών απορριμμάτων στους ΧΥΤΑ ευθύνης του Φορέα.
  9. Λήψη απόφασης για την ανανέωση της σύμβασης με την Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε. για την παραλαβή του υπολείμματος των ανακυκλώσιμων υλικών από νησιωτικούς Ο.Τ.Α.