ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΦοΔΣΑ ΣΤΙΣ 11/12/2020

Παρακαλείσθε να συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση (26η/2020) του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας - Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α, που θα γίνει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10.00, με τηλεδιάσκεψη, μέσω Skype, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Λήψη απόφασης για σύναψη προγραμματικής σύμβασης παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών από το φορέα μας στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.
  2. Λήψη απόφασης για την ανάθεση προμήθειας χαλικιού κατάλληλου για Χ.Υ.Τ.Α.– Χ.Υ.Τ.Υ. για την ομαλή λειτουργία του Κυττάρου Β΄ της εγκατάστασης του Χ.Υ.Τ.Α. Θήβας, στο πλαίσιο της υπ’αρ.πρωτ.3469/24-11-2020 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  3. Λήψη απόφασης για την ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης της από 20-03-2020 σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ» σε συνέχεια της κατακύρωσης του αποτελέσματος της διαγωνιστικής διαδικασίας της υπ’αρ.πρωτ.2885/2019 Διακήρυξης.
  4. Λήψη απόφασης για την ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης της από 5-11-2019 σύμβασης μίσθωσης με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» - ΤΜΗΜΑ Γ΄» (ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ) σε συνέχεια της κατακύρωσης του αποτελέσματος της διαγωνιστικής διαδικασίας της υπ’αρ.πρωτ.1567/2019 Διακήρυξης.
  5. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού Ι (Δικαιολογητικά Συμμετοχής- Τεχνική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» - Τμήμα Ζ΄ της υπ’αριθμ.πρωτ.1404/2020 Διακήρυξης διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 93885)
  6. Τροποποίηση του Προϋπολογισμού του φορέα για το 2020.
  7. Λήψη απόφασης για την ανάθεση προμήθειας ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις ανάγκες λειτουργίας του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, στο πλαίσιο της υπ’αρ.πρωτ.3345/11-11-2020 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  8. Λήψη απόφασης για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για τις ανάγκες λειτουργίας του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της υπ’αρ.πρωτ.3229/02-11-2020 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  9. Ανανέωση άδειας χρήσης εφαρμογών λογισμικού του λογιστικού προγράμματος της επιχείρησης για το 2021.