ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΦοΔΣΑ ΣΤΙΣ 15/01/2021

Παρακαλείσθε να συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση (2η/2021) του Διοικητικού Συμβουλίου τουΦο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, που θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11.00, με τηλεδιάσκεψη, μέσω Skype, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικών Ι & ΙΙ (Δικαιολογητικά Συμμετοχής- Τεχνική Προσφορά & Οικονομική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» - ΤΜΗΜΑ Α΄, της υπ’αριθμ.πρωτ.3050/2020 Διακήρυξης διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 101635)
  2. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικών Ι & ΙΙ (Δικαιολογητικά Συμμετοχής- Τεχνική Προσφορά & Οικονομική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» - ΤΜΗΜΑ B΄, της υπ’αριθμ.πρωτ.3050/2020 Διακήρυξης διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 101639)
  3. Λήψη απόφασης για την ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης της από 22/10/2019 σύμβασης προμήθειας για την  «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ».
  4. Λήψη απόφασης για προμήθεια και τοποθέτηση ειδών σήμανσης – πινακίδων για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.
  5. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ (Δικαιολογητικά Κατακύρωσης) της προμήθειας με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ»-ΤΜΗΜΑ Γ΄ της υπ’αριθμ.πρωτ.2012/2018 Διακήρυξης εθνικού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 61063).
  6. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ (Δικαιολογητικά Κατακύρωσης) της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ Μ.Ε.Α. & Χ.Υ.Τ.Υ. ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Χ.Υ.Τ.Α. ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.» / ΤΜΗΜΑ Α΄- «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ Μ.Ε.Α. & Χ.Υ.Τ.Υ. ΔΕΛΦΩΝ», της υπ’αριθμ.πρωτ.2099/2020 Διακήρυξης διεθνή, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 95315).
  7. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ (Δικαιολογητικά Κατακύρωσης) της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» / Τμήμα Ε΄- «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ», της υπ’αριθμ.πρωτ.1404/2020 Διακήρυξης διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 93878).
  8. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού ΙΙ (Οικονομική Προσφορά) της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» / Τμήμα Ζ΄- «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΑΙΩΝ», της υπ’αριθμ.πρωτ.1404/2020 Διακήρυξης διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 93885).
  9. Τροποποίηση της 144/2020 απόφασης του ΦοΔΣΑ για χρήση καρτών ηλεκτρονικής τραπεζικής για τις ανάγκες των εγκαταστάσεων των ΧΥΤΑ – Αντικατάσταση εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του ΧΥΤΑ Λαμίας.

10. Τροποποίηση προϋπολογισμού του φορέα για το 2021.